Kırmızı Atlar Mag. No:1 Ocak


Kırmızı Atlar Mag.'in Ocak ayında yayınlanan bütün içeriklerine buradan ulaşabilirsiniz. 

Karda Avcılar tablosunu sizler için yorumladık. Bu tablonun dünyanın en popüler Noel kartı olma özelliğine sahip olduğunu biliyor musunuz?  


Tatavla Tiyatro'nun Antigone oyununu izledik ve Arzu Bıçakçı inceledi. "Antigone sisteme, yasalara ve insanları hapseden döngüye direnişin hikayesidir. "


Sezen Aksu’nun yeni albümüne dair kişisel bir yazı. Hüseyin Can Sayın yazdı. Biraz Ben Biraz Sezen.  “Karanlıklarımıza, yarım kalan aşklarımıza, yağmurlu gecelerimize ışık olması dileğiyle… Yolu uzun olsun, iyi ki varsın Sezen! 


2017’nin Oscar adayları açıklandı. Ödüller 26 Şubat gecesi sahiplerini bulacak. Sizin için bütün adayları listeledik. 


İbrahim Özakman, geçmişten bugüne mağara kavramını Asaf Halet Çelebi’nin Mağara şiiri ekseninde “Asaf Halet Çelebi'nin Mağara'sından Bize Kalanlar” başlıklı yazısında yorumluyor.


Hasan Okçu, Kadehte Şiir isimli yazısıyla Ocak ayında bizimleydi. “Bağırmak isteyip de bağıramadığım onca şey var ki. Ağzımı açmaya meylettiğim anda ses tellerimin uçup gittiğini hissediyorum. Bildiğim dil her ne ise, onu unuttuğumu da. Yabancı. Yabancılık hissi. Var olmamış, olamamış, ancak hiç de yok olmamışlık.”




Yorumlar